"Jos kahvia keittää liikaa ja sitä heittää viemäriin, sekin on hävikkiä" – kodin ruokahävikkiä olisi helppo vähentää muutamalla keinolla
Suomalaiset heittävät kotona ruokaa roskiin henkilöä kohden noin 20–25 kiloa vuodessa.
Suomessa kotitalouksien ruokahävikki on vuosittain 107–137 miljoonaa kiloa, noin 20–25 kiloa henkilöä kohden, arvioi Luonnonvarakeskus.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu