Raskasta metallia soittava Jussi Halla-aho kuittaa somessa: "Olen ollut aikaani edellä tässäkin asiassa" – katso video kohubiisistä

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on julkaissut Youtube-kanavallaan videon, jossa hän soittaa raskasta metallimusiikkia.

Biisinä on Halla-ahon nuoruusvuosien bändin Blashemian kappale My Second Coming.

Halla-aho avautuu videon taustasta Facebookissa.

– Joitakin aikoja sitten sain mystisellä tavalla takaisin nuoruusvuosien kitarani, joka oli kiertänyt maailmalla 25 vuotta. Kitaran paluu oli minulle merkki siitä, että on aika tehdä musiikkivideo. Olisin tietysti halunnut tehdä sen jo vuonna 1991, mutta tarvittavaa kodinelektroniikkaa ei silloin ollut saatavilla.

Halla-ahon mukaan video lipsahti inhimillisen virheen vuoksi julki keskentekoisena jo torstaina. Halla-ahokin oli pannut merkille, että video synnytti "heti laajaa keskustelua sekä mediassa että äärioikeistoa tutkivissa piireissä".

– Iltalehden saamien tietojen mukaan sanoituksissa mm. arvostellaan EU:ta ja ennustetaan sille tuhoa. Koska biisi on sanoitettu kolme vuotta ennen Euroopan unionin syntyä ja viisi vuotta ennen Suomen liittymistä siihen, olen ollut aikaani edellä tässäkin asiassa, Halla-aho kuittailee Facebook-päivityksessään.

Katso musiikkivideo tästä.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut