Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Aamulehti: Tampereella tapahtui joukkopuukotus nuorisojuhlissa – poliisin mukaan paikalla oli ”huomattava määrä” nuoria

Aamulehden saamien tietojen mukaan Tampereen Nekalassa on tapahtunut joukkopuukotus nuorison juhlissa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Juhlat oli pidetty Nekalassa sijaitsevassa talliosakkeessa. Vastaavia osakkeita käytetään esimerkiksi autojen remontointiin tai tavaroiden varastoimiseen.

Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Antti Uusipaikka vahvisti tapahtumat Aamulehdelle.

– Poliisi tutkii tosissaan tällaista tapahtumaa, mutta tutkinta on niin alkuvaiheessa, etten pysty avaamaan asiaa enempää. Edes rikosnimikkeitä en avaa tässä vaiheessa, Uusipaikka kommentoi lehdelle.

Aamulehden tietojen mukaan tilaa, jossa puukotus tapahtui, vuokrataan ajanviettoon ja juhlatilaan. Aamulehden mukaan tilassa olisi ollut yöllä juhlat, joihin on saapunut kutsumattomia vieraita. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Antti Uusipaikka kertoi Aamulehdelle, että nuoria on ollut paikalla ”huomattava määrä” ja että puukotus tai puukotukset ovat tapahtuneet lauantain vastaisena yönä kahden ja neljän välisenä aikana. Uusipaikan mukaan paikalle oli hälytetty poliisi.