Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äidin epäillään surmanneen itsensä ja alakouluikäisen poikansa Raisiossa

Äidin epäillään surmanneen itsensä ja alakouluikäisen poikansa perjantaina Raisiossa, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Poliisi sai tiedon Raisiossa Varsinais-Suomessa tapahtuneesta epäillystä perhesurmasta perjantaina iltapäivällä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että kyse on perheen sisäisestä teosta. Rikosteknisen ja taktisen tutkinnan perusteella tapaukseen ei epäillä liittyvän ulkopuolisia.

Asiaa tutkitaan epäillyn henkirikoksen osalta murhana sekä äidin kuoleman osalta kuolemansyyntutkintana.

Poliisi ei kerro tapauksesta tarkempia yksityiskohtia.

Viranomaisten toimia selvitetään

Lounais-Suomen poliisi kertoo pyytäneensä tapauksessa Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksiköltä virka-apua.

– Pyynnön myötä selvitetään, onko joku viranomaistaho mahdollisesti laiminlyönyt virkavelvollisuuksiaan lapsen ja perheen tilanteen tukemisessa ja tunnistamisessa, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisin mukaan selvitys tehdään, jotta viranomaiset tunnistaisivat riskitekijät tarpeeksi varhain ja näin tukisivat perheitä entistä paremmin vastaavien tragedioiden estämiseksi.