Pilko, siivuta, fileoi – tällä veitsimäärällä pärjäät kotikeittiössä

Kokkiveitsi on keittiön kulmakivi. Veitset pitäisi säilyttää erillään toisistaan.

Kotikeittiöissä on usein turhan paljon veitsiä, Kokkiman.comin kauppias Petteri Pajari sanoo. Samaankin käyttötarkoitukseen on voinut tulla useita veitsiä lahjaksi tai perinnöksi, eikä niitä haluta heittää pois.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi