Teollisuusliitto otti Paperiliiton lakkokorvauksia maksettavakseen yli kahdella miljoonalla eurolla – "Me emme jätä Paperiliittoa yksin"

Teollisuusliitto haluaa osoittaa, ettei se ole sivustaseuraaja metsäyhtiö UPM:n ja Paperiliiton välisessä riidassa. Teollisuusliitto kertoi torstaina, että se ottaa vastattavakseen Paperiliiton jäsenilleen maksamia lakkokorvauksia 2,2 miljoonan euron edestä. Päätöksellään Teollisuusliitto kertoo osaltaan varmistavansa sen, että Paperiliitolla on mahdollisuus jatkaa työtaistelua UPM:ssä niin pitkään, kuin tarve vaatii.

– Me emme jätä Paperiliittoa yksin, tiedotteessa todetaan.

Paperiliiton lakko UPM:ssä on jatkunut jo vuoden alusta saakka. Tiistaina sovittelija Leo Suomaa antoi sovintoesityksen UPM:n selluliiketoiminnan ja Paperiliiton välisissä työehtosopimusneuvotteluissa.

Sovittelija on pyytänyt osapuolia vastaamaan sovintoesitykseen 14. huhtikuuta mennessä.

Paperiliitto on kertonut olevansa valmis hyväksymään sovintoesityksen vain, jos samalla saadaan sopu kaikkia UPM:n paperiliittolaisia koskevasta ratkaisusta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut