Palatseja, kapeita kujia ja paikallisia herkkuja – Genova on jäänyt tunnetuimpien italialaiskaupunkien varjoon
Peston ja focaccia-leivän sanotaan olevan lähtöisin Genovasta.
Yöllä Genovaan saapuessa kaupunki näyttää nuhjuiselta. Kun aamulla avaan ikkunaverhot hotellissa ja näen aukion takana rinteessä kohoavat talot, auringonpaistetta ja ihmisvilinää, näyttää paljon paremmalta.
Mainos: Intelligent Banker Aps

Mainos: Intelligent Banker Aps
Puskuri vaimentaa iskuja taloudelliseen tilanteeseesi – Näin pääset alkuun säästämisessä
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu