Palatseja, kapeita kujia ja paikallisia herkkuja – Genova on jäänyt tunnetuimpien italialaiskaupunkien varjoon

Peston ja focaccia-leivän sanotaan olevan lähtöisin Genovasta.

Yöllä Genovaan saapuessa kaupunki näyttää nuhjuiselta. Kun aamulla avaan ikkunaverhot hotellissa ja näen aukion takana rinteessä kohoavat talot, auringonpaistetta ja ihmisvilinää, näyttää paljon paremmalta.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi