Pankkien verkkopalveluissa ja kirkon nettisivuilla on ollut pahoja ongelmia – häiriöt on saatu korjattua

S-Pankin sähköisissä pankkitoiminnoissa oli häiriöitä perjantaina. S-Pankki tviittasi kello yhdeksän jälkeen verkkopankissa ja S-mobiiliin kirjautumisessa havaituista häiriöistä, joiden takia kirjautuminen ei välttämättä onnistu.

Puoli kahdeltatoista S-pankki kertoi, että verkkopankin ja S-mobiilin kirjautumisen häiriöt on nyt korjattu ja kirjautuminen onnistuu jälleen normaalisti. Pankki pahoitteli tilanteesta aiheutunutta haittaa.

Pankin viestinnästä kerrottiin STT:lle, että taustajärjestelmiin liittyvä häiriö vaikutti verkkopankin ja S-mobiilipankin kirjautumiseen kello 9–11 välisenä aikana.

Yhdentoista aikoihin aamupäivällä myös Ålandsbankenin nettisivuilla kerrottiin, että pankilla on teknisiä häiriöitä useissa palveluissa. Vika oli pankin mukaan tunnistettu ja sitä pyrittiin korjaamaan. Ålandsbanken varoitti, että vian korjaaminen vie aikaa. Vika korjaantui kuitenkin korjaantui perjantaina.

Samaan aikaan myös Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivut olivat kaatuneet ja kokonaan pois käytöstä. Kirkon nettisivut palautuivat jälleen käyttöön reilusti ennen puoltapäivää.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut