Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mafiaveljet-elokuvasta tuttu näyttelijä Paul Sorvino on kuollut

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Paul Sorvino on kuollut. Muun muassa Martin Scorsesen ohjaamasta vuoden 1990 gangsterielokuvasta Mafiaveljet (Goodfellas) tunnettu näyttelijä oli kuollessaan 83-vuotias. Tähden kuolemasta kertoi maanantaina hänen perheensä.

– Elämäni rakkaus ja kaikkein ihanin mies, joka on ikinä elänyt, on poissa, Sorvinon leski Dee Dee Sorvino kirjoitti Facebookissa ja sanoi sydämensä särkyneen.

Sorvino on nähty myös muun muassa Kova laki -televisiosarjassa, jossa hän näytteli poliisia. Vuonna 1995 Sorvino puolestaan nähtiin Henry Kissingerinä Oliver Stonen ohjaamassa Nixon-elokuvassa.

– Isäni, suuri Paul Sorvino on kuollut, Sorvinon tytär näyttelijä Mira Sorvino puolestaan kirjoitti Twitterissä.

– Sydämeni on pirstaleina – – rakkauden, ilon ja viisauden täyteinen elämä hänen kanssaan on ohitse, hän jatkoi tviitissään.

New Yorkissa vuonna 1939 syntynyt Paul Sorvino esiintyi uransa aikana useissa sivuosissa niin elokuvissa kuin televisiossakin. Vuonna 2014 julkaistussa haastattelussa Sorvino arvioi monien tuntevan hänet esimerkiksi gangsterina tai poliisina.

– Mutta totuus on, että olen veistäjä, maalari, menestyskirjailija, monia, monia asioita – – runoilija, oopperalaulaja, mutta yksikään näistä ei ole gangsteri, hän sanoi.