Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Noho Partners teki huhti-kesäkuussa ennätystuloksen

Ravintolayhtiö Noho Partners teki huhti-kesäkuussa historiansa parhaan vuosineljänneksen, kun sekä kannattavuus että liikevaihto olivat ennätystasolla.

Yhtiön liikevoitto oli huhti-kesäkuussa 16,1 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin yhtiö teki tappiota 1,8 miljoonaa euroa.

Noho Partnersin liikevaihto oli 90,2 miljoonaa euroa, kun se vuotta aiemmin oli 34,5 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtaja Aku Vikströmin mukaan kuluvan vuoden toinen neljännes oli ensimmäinen yhtiön markkina-alueilla liiketoimintarajoituksista vapaa ajanjakso sitten vuoden 2019.

Vikströmin mukaan erinomaisen kannattavuuskehityksen taustalla on hyvän kuluttajakysynnän lisäksi määrätietoinen työ Noho Partnersin ravintolakannan kehittämiseksi. Toimitusjohtajan mukaan yhtiössä on onnistuttu hyvin uusien konseptien avaamisessa samalla kun portfoliosta on poistettu heikommin kannattavia yksiköitä.

– Viimeisen kahden vuoden aikana tehdyt toimenpiteet ravintolaportfolion kehittämiseksi ja kulurakenteen parantamiseksi näkyvät nyt täysimääräisesti kysynnän ja volyymin kasvaessa. Kaikki keskeiset tunnusluvut ovat koronakriisiä korkeammalla tasolla, Vikström sanoo Noho Partnersin osavuosikatsauksessa.

Noho Partners antoi kesäkuussa positiivisen tulosvaroituksen. Yhtiö arvioi saavuttavansa tänä vuonna yhteensä noin 300 miljoonan euron liikevaihdon ja yli kahdeksan prosentin ravintolaliiketoiminnan liikevoittomarginaalin.