Piia-Noora Kauppi eroaa Finanssialan toimitusjohtajan tehtävästä

Finanssiala (FA) kertoo, että Piia-Noora Kauppi jättää järjestön toimitusjohtajan tehtävän marraskuun lopussa. Hän on työskennellyt pankkeja ja vakuutusyhtiöitä edustavan Finanssialan toimitusjohtajana lähes 13 vuotta.

– Nyt on aika siirtyä työuralla uudelle polulle. Tämä on upea tehtävä, jota olen hoitanut antaumuksella ja suurella sydämellä, Kauppi sanoo tiedotteessa.

Finanssialan hallituksen puheenjohtaja Juha Koponen pitää ratkaisua harmillisena mutta ymmärrettävänä.

– Piia-Nooran johdolla edunvalvontajärjestömme on uudistunut ja noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi vaikuttajatahoksi. Erityisesti Piia-Nooran vahva Eurooppa-politiikan osaaminen ja kokemus ovat luoneet vahvan perustan vaikuttamistyöllemme, Koponen korostaa.

Hänen mukaansa FA uudistaa ensi vuonna strategiaansa, ja huhtikuussa pidettävien eduskuntavaalien jälkeen alkaa uusi kausi järjestön vaikuttamistyössä.

– FA:n vetäjän vaihtuminen on aina merkittävä muutos, mutta toki on luontevaakin, että seuraaja pääsee aloittamaan juuri tällaisen uuden toimintakauden kynnyksellä, Koponen arvioi.

Kauppi, 47, toimi europarlamentaarikkona ennen pestiään Finanssialan toimitusjohtajana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut