Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näyttelijä Brad Pittin ja rockmuusikko Nick Caven taidetta esillä Tampereella – kaksikko tutustui näyttelyyn paikan päällä

Näyttely on avoinna tammikuun puoliväliin saakka.

Näyttelijä Brad Pittin ja rockmuusikko Nick Caven taideteoksia on esillä Sara Hildénin taidemuseossa Tampereella. Teokset ovat osa laajempaa, taiteilija Thomas Houseagon taidenäyttelyä. Kaikkien kolmen teokset on luotu yhteistyössä näyttelyä varten.

Pitt ja Cave ovat tutustuneet näyttelyyn paikan päällä.

Pittin esillä oleviin teoksiin kuuluu esimerkiksi ihmisvartaloista tehtyjä muotteja hyödyntävä kipsipaneeli sekä silikonista valmistettuja talonmuotoisia veistoksia. Näyttelijän teokset ovat Sara Hildénin museon tiedotteen mukaan esillä ensimmäistä kertaa julkisesti.

Rockmuusikko Caven taideteoksista on esillä useita lasitettuja keramiikkahahmoja. Ne kuvaavat paholaisen elämää useista eri näkökulmista. Houseagolta on näyttelyssä useita erilaisia veistoksia ja maalauksia.

Pitt, Cave ja Houseago ovat käyneet tutustumassa näyttelyyn Tampereella. Näyttely avautuu yleisölle sunnuntaina ja on auki tammikuun puoliväliin saakka.