Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäläiset rynnivät yhdysvaltalaisten ohi Thaimaan kiinteistöostoissa

Venäläisten into ostaa kiinteistöjä Thaimaasta on kasvanut roimasti tänä vuonna. Venäläiset ostavat nyt Thaimaasta enemmän kiinteistöjä kuin yhdysvaltalaiset.

Thaimaa on Turkin ja Arabiemiraattien ohella kasvavin venäläisten kohde ostaa kiinteistöjä, kertoo venäläinen talouslehti RBK. Lehden mukaan Thaimaan suuren kiinnostuksen takana on, että venäläiset eivät voi ostaa enää Euroopassa kiinteistöjä.

Thaimaan kysyntä matkakohteenakin on kasvanut venäläisten keskuudessa tammi-elokuussa. Venäläisten matkustusinto Thaimaahan on peräti nelinkertaistunut. Vielä viime vuonna se oli vain 20. suosituin venäläisten matkakohde.

Venäläisten ostavat nyt kiinalaisten jälkeen toiseksi eniten asuntoja Thaimaasta. Kiinalaiset ostavat maassa peräti 45 prosenttia kaikista ulkomaalaisten ostamista asunnoista. Kolmanneksi eniten asuntoja ostavat Thaimaasta yhdysvaltalaiset, sitten britit. Viidenneksi suurin ostajaryhmä ulkomaalaisista ovat saksalaiset.