Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Superparin avioerolle saatiin vahvistus – mitä tapahtuu pariskunnan jättiomaisuudelle?

Yksi maailmalla seurattu avioerosaaga sai päätöksensä eilen perjantaina, kun amerikkalaisen jalkapallon tähtipelinrakentaja Tom Brady ja huippumalli Gisele Bündchen ilmoittivat eroavansa. 13 vuoden avioliiton loppumisesta oli huhuiltu jo pidemmän aikaa.

Seitsemänkertainen Super Bowl -voittaja Brady ilmoitti Instagramissa, että pariskunta päättää avioliittonsa vakavan harkinnan jälkeen. Bündchen puolestaan kirjoitti, ettei päätös avioliiton lopettamisesta ole koskaan helppo, mutta he ovat Bradyn kanssa kasvaneet erilleen.

Brady pelasi noin 20 vuotta pelinrakentajana New England Patriotsissa voittaen kuusi NFL-mestaruutta. Vuonna 2020 hän siirtyi Tampa Bay Buccaneersiin, jonka tuleva Hall of Fame -pelinrakentaja johdatti heti mestaruuteen. Omaa kieltään Bradyn menestyksestä kertoo se, että hänellä itsellään on enemmän Super Bowl -voittoja kuin yhdelläkään seuralla.

Bündchenia on puolestaan pidetty yhtenä mallimaailman kuumimpana nimenä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Bradylla ja Bündchenilla on kaksi yhteistä lasta. Lisäksi Bradylla on yksi lapsi aiemmasta suhteestaan.

Avioerojen yhteydessä puhutaan usein myös rahasta. Tällä eroavalla superparilla rahaa myös riittää.

Monien lähteiden mukaan Bündchenin omaisuuden arvo on noin 400 miljoonaa dollaria. Brady on perheen "pienituloisempi" arviolta 250 miljoonan dollarin omaisuudellaan.