Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

88-vuotiaan miehen takapuolesta kaivettiin 20-senttinen pommi Ranskassa

Etelä-Ranskan Toulonissa sattui viime lauantaina erikoinen pommiuhkatapaus, kertoo ranskalaislehti Var-Matin. Sainte Musse -sairaalan päivystykseen saapui lauantai-iltana 88-vuotias mies, joka kertoi, että hänen peräsuoleensa on juuttunut räjähde.

New York Postin mukaan osa sairaalasta jouduttiin evakuoimaan, koska räjähteen vaarallisuudesta ei ollut tarkkaa tietoa.

– Epäselvässä tapauksessa ryhdyimme kaikkiin varotoimiin, sairaalan tiedottaja kertoi NY Postin mukaan.

Kävi ilmi, että miehen takapuolessa oli ensimmäisen maailmansodan aikainen räjähde. Paikalle kutsutut pommiasiantuntijat arvioivat, että riski siihen, että ammus räjähtäisi miehen sisällä, oli kuitenkin pieni.

Lääkärit onnistuivat lopulta leikkauksella poistamaan miehen peräsuolesta räjähteen, joka oli melkein kahdeksan tuumaa (20 senttimetriä) pitkä ja yli kaksi tuumaa (viisi senttimetriä) leveä. Var-Matin julkaisi Twitter-tilillään kuvan kyseisestä räjähteestä.

– Omena, mango, jopa tölkki partavaahtoa... Olemme tottuneet löytämään epätavallisia esineitä, joita on asetettu sinne, missä niiden ei pitäisi olla. Mutta räjähde? Ei koskaan ennen! hämmästelee yksi sairaalan henkilökunnan jäsenistä Var-Matinille.

Sairaalan kertoman mukaan pommiasiantuntijat tunnistivat, että kyseessä oli Ranskan armeijan ensimmäisessä maailmansodassa käyttämä keräilyesine.

NY Postin mukaan potilaan uskotaan työntäneen esineen peräaukkoonsa saadakseen seksuaalista nautintoa. Miehen kerrotaan olevan hyvässä kunnossa ja hänen odotetaan toipuvan leikkauksesta.

Suomessa tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.