Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työnjohtaja kuoli työtapaturmassa Kotkassa keskiviikkoiltana

Kotkassa Hietasen terminaalissa sattui keskiviikkoiltana kuolemaan johtanut työtapaturma, satamalogistiikkayritys Steveco kertoo verkkosivuillaan.

Yrityksen toimitusjohtaja Ari-Pekka Saari kertoo STT:lle kuolleen työntekijän olleen työnjohtotehtävissä.

– Eilen illalla laivalla oltiin tekemässä lastin käsittelytöitä ja niissä sellaisen noston yhteydessä tapahtui jokin häiriö, joka aiheutti onnettomuuden ja johti työntekijän menehtymiseen, Saari kertoo.

Tämän enempää hän ei pysty työtapaturmasta kertomaan, sillä tutkinta tapaturmaan johtaneista syistä on vasta alkanut. Saaren mukaan poliisi ja työsuojeluviranomainen olivat tutkimassa tapahtumapaikkaa torstaina aamulla.

Työtapaturman vuoksi työt ovat keskeytyneet Hietasen terminaalissa torstaiaamuna. Yrityksen mukaan keskeytys jatkuu todennäköisesti myös iltavuorossa ja työt jatkuvat jälleen perjantaiaamuna.

Steveco on satamaoperaattori, joka tarjoaa muun muassa laivojen purku- ja lastauspalveluita. Sen operoimat satamaterminaalit sijaitsevat Kotkan Hietasen ja Mussalon satamien lisäksi Helsingin Vuosaaren satamassa.