Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Perussa ainakin 24 ihmistä kuollut bussin suistuttua kielekkeeltä

Ainakin 24 ihmistä on kuollut Luoteis-Perussa bussiturmassa, kertoo poliisi. 60 matkustajaa kuljettanut bussi suistui kielekkeeltä lähellä Organosin kaupunkia.

Onnettomuuspaikalla ollut poliisi kertoi paikallismedialle, että bussin suistuminen oli tapahtunut vaikeassa paikassa, joka tunnetaan nimellä "Paholaisen kurvi". Poliisin mukaan onnettomuuden syytä tutkitaan. Onnettomuudessa osa matkustajista oli sinkoutunut ulos bussista ja osa oli jäänyt loukkuun bussin sisälle.

Turmassa loukkaantuneita matkustajia on kuljetettu sairaalahoitoon El Altoon ja Mancoraan, jotka sijaitsevat noin 1 000 kilometriä pääkaupunki Limasta pohjoiseen.

Poliisin mukaan osa matkustajista oli haitilaisia, mutta heidän tarkemmasta määrästä ei ole kerrottu. Haitilaisten siirtolaisten määrä Perussa on viime aikoina kasvanut. Karibianmerellä sijaitseva Haiti on yksi maailman köyhimmistä valtioista.

Bussi oli matkalla Limasta Tumbesiin Perun ja Ecuadorin rajalle.