Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokoomuksen Espoon toimistoon saapui epäilyttävä kirjekuori – sisälsi patruunoita

Kokoomuksen piirijärjestön Espoossa sijaitsevaan toimistoon tuotiin viime keskiviikkona kiinni teipattu epäilyttävä kirjekuori, josta löytyi tarkemmissa tutkimuksissa patruunoita. Asiasta kertoi Länsi-Uudenmaan poliisi tiistaina.

Poliisi ohjeisti toimiston henkilöstöä poistumaan tiloista hetkellisesti varotoimena. Tapauksesta ei kuitenkaan aiheutunut konkreettista vaaratilannetta.

Kirjeen sisältämät patruunat kuuluivat poliisin mukaan kahteen erilaiseen aseeseen. Poliisi tutkii tapahtunutta tällä hetkellä vaalirikoksena ja ampuma-aserikkomuksena.

Useisiin puoluetoimistoihin on tuotu eduskuntavaalikampanjoinnin kiihtyessä epäilyttäviä paketteja. SDP:n Turun ja Tampereen piiritoimistoihin lähetettiin räjähdettä muistuttavat paketit helmikuussa. Myös vasemmistoliiton Helsingin puoluetoimistoon sekä Porin ja Tampereen toimistoihin saapui helmikuussa epäilyttäviä paketteja. Poliisi totesi lähetykset vaarattomiksi.

Myös kokoomus ja kristillisdemokraatit ilmoittivat helmikuussa epäilyttävistä lähetyksistä, mutta lähetykset todettiin myöhemmin mainostuotteiksi.