Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Humalaisen nepalilaismiehen kivulias kokeilu vesilasin kanssa vei päivystykseen ja lopulta leikkauspöydälle

Päihtymystilassa tehty seksuaalinen kokeilu koitui 47-vuotiaalle nepalilaismiehelle äärimmäisen kivuliaaksi, kun hän työnsi peräsuoleensa vesilasin.

Lääketieteellisen lehden Journal of Nepal Medical Centren mukaan naimisissa ollut mies odotti kolme päivää ennen päivystykseen menoa. Hän kertoi aluksi vesilasin päätyneen suoleen vahingossa, mutta myönsi myöhemmin työntäneensä lasin humalassa kokeilumielessä.

Lasin takia mies ei kyennyt ulostamaan kahteen päivään, mutta suolistokaasuja hän sai päästettyä. Hän kärsi kovista alavatsan ja peräsuolen kivuista.

Mies yritti aluksi irrottaa lasin itse onnistumatta. Röntgenkuvauksen jälkeen lääkärit yrittivät poistaa lasin. Se ei onnistunut, koska lasi oli suolistossa ylösalaisin.

Lääkärit tekivät miehelle vatsaontelon avauksen ja yrittivät "lypsää" lasin ulos peräsuolesta, mutta sekään ei onnistunut. Lasiin päästiin käsiksi enterostomialla, eli suoleen tehdyllä viillolla.

Mies oli sairaalassa viikon ajan toipumassa tapauksesta. Kaksi kuukautta myöhemmin hän oli hyvävointinen seurantakäynnillä lääkärien mukaan.

Asiasta kertovan artikkelin voi lukea tästä linkistä. Artikkeli sisältää sensuroimattomia ja mahdollisesti järkyttäviä kuvia lasin poistosta.