Kalle Mäkinen ui toisen Suomen ennätyksensä SM-kisoissa – Cetuksen viestimiehille jälleen SE-aika

Vandersin Kalle Mäkinen ui toisen Suomen ennätyksensä Espoon lyhyen radan SM-kisoissa, jotka päättyivät sunnuntaina. Mäkinen ui 100 metrin selkäuinnin kultaan ajalla 52,03. Entinen lyhyen radan SE-aika oli Ronny Brännkärrin 52,15.

Mäkinen juhli sunnuntaina SM-kultaa myös 50 metrin perhosuinnissa. Hän voitti nelipäiväisissä SM-uinneissa viisi mestaruutta. Perjantaina hän kirjasi 50 metrin selkäuinnin SE-ajaksi 23,87.

– Kaikki on onnistunut aivan nappiin, ja tämä vain on todella siistiä, kun kulkee näin hyvin, Mäkinen sanoi Uimaliiton tiedotteessa.

Espoolaisen Cetuksen Luukas Vainio, Tuomas Kiviluoma, Miikka Ruohoniemi ja Ari-Pekka Liukkonen uivat sunnuntaina miesten 4x100 metrin vapaauintiviestissä SE-ajaksi 3.15,36. Cetus ui viesteissä SE-ajat myös perjantaina ja lauantaina.

Ex-huippu-uimari Antti Kasvion tytär Louna Kasvio, 15, ui yhteensä viisi SM-kultaa ja yhden -hopean. Suomea neljissä paralympialaisissa edustanut Antti Latikka puolestaan päätti kilpauransa SM-kisoihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut